Laatu syntyy asenteesta

Vaihtuva kuva

Hyvä leikkipaikka on turvallinen ja samalla haastava

Vaihtuva kuva

Tiedon valossa kompastut harvemmin

Vaihtuva kuva

Pro Park Palvelut Oy

Olen yrittäjä Päijät-Hämeestä, perinteikkäästä Hollolasta. Hämäläisyydestä huolimatta päätöksiä ja tulosta syntyy hyvän harkinnan jälkeen ripeästi ja ammattitaidolla. Työkokemusta useimmista tarjoamistani palveluista on kertynyt yli kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Tarjoan asiakkailleni palveluita, jotka hallitsen hyvin. Leikkialueiden turvallisuusasiat ovat olleet työtäni vuodesta 1997 ja tahti sillä saralla on kova. 10 vuotta on painittu myös lähiliikuntapaikkojen parissa ja samat vuodet Euroopan standardisoimisjärjestön turvallisuusstandardien kehitystyössä antavat perspektiiviä menneeseen ja etenkin tulevaan. Asiakkaanani saat tämän kokemuksen ja tiedon käyttöösi.

Viheralueiden kunnossapidon valvonta- ja kehitystyössä näkee kunnossapitotyön moninaiset haasteet. Usein ulkopuolelta näkee kunnossapidon tilan ja kipupisteet paremmin kuin sisältä ja tätä silmää olen kehittänyt. Autan siinä, että luomme yhdessä motivoivia keinoja kokonaisvaltaisen kunnossapidon ja samalla maiseman parantamiseksi.

Olen toimintaani tyytyväinen silloin, kun asiakkaani on saanut palveluni kautta vähintään sen, mitä on lähtenyt hakemaan. Uskon, että näin tulee yhteishankkeissamme myös käytännössä käymään.

Yhteistyöterveisin

Marko Eskolainen
Toimitusjohtaja